Борис Илиев с песен по текст на Прея

Pinterest LinkedIn +

Вторият авторски сингъл на Борис Илиев вече е факт и изпълнителят събира своите почитатели онлайн. Извънредните мерки в страната му попречиха да направи официална премиера на парчето. Засега "За теб" може да се следи само онлайн в канала на "B71 Production Studio", както и в радиата и телевизиите, които първи получиха проекта. 

По музиката на баладата Борис работи с новото откритие от "Гласът на България" Александър Славчев (китара и вокал) и Иван Йорданов–Чери,  (китара и вокал), които са и аранжори на песента. Към таланта на тази мъжка банда се присъединява и очарователната Прея, чието дело е текстът на "За теб".

"Цялостната композиция – и мелодията, и внушението, и думите в куплетите – е обръщение към истинската жена. Тя е онази, която е способна да бръкне дълбоко в душата, да преобърне живота на един мъж и да запали най-истинското чувство", споделя Борис Илиев. 

Изпълнителят признава, че не визира никоя конкретна дама, но пък всяка може да се припознае в думите и да повтори баладичното звучене на мелодията.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.