Бойко Борисов: Писна ми Слави да си прави реклама на мой гръб

Pinterest LinkedIn +

Задочният спор между премиера Бойко Борисов и шоумена Слави Трифонов продължава с пълна сила.

След като сценаристите на "Шоуто на Слави" изпратиха 25 въпроса до министър-председателя, съсредоточени върху провежданата от правителството политика и обвиненията за задкулисни игри, Борисов не пропусна да коментира случилото се изцяло в свой стил.

"Не ме интересува нито Трифонов, нито предаването му. Оценил съм го що за човек е, още когато е дошъл при мен с неговите въпроси. Оттам насетне рекламата, която си прави на мой гръб не ме интересува".

"Както иска да води шоуто, това си е лично негов избор", заяви премиерът. Той добави, че ако Слави е решил да се конкурира с него в дебрите на политиката, да избере традиционния начин и "да заповяда на избори".

"Аз не му се бъркам в това как да си прави предаването и му препоръчвам и той да не се бърка в моите дела", допълни още министър-председателят. Според него, повечето обвинения от страна на тв водещия срещу него са "изфабрикувани" и Слави продължава да сипе лъжа след лъжа срещу него.

Така и обаче не стана ясно кога точно и дали въобще ще се състои предварително обявеният пряк словесен двубой между двамата в "Шоуто на Слави", който първоначално трябваше да се състои преди броени седмици...

Още по темата:

Сподели.