Bobby Brown постъпи в клиника за борба с алкохола

Pinterest LinkedIn +

Носителят на Грами Боби Браун (Bobby Brown), считан за пионер на музикалното течение New Jack Swing, е решил да се подложи на лечение от алкохолната си зависимост. Миналата седмица музикантът е постъпил в рехабилитационен център, което е част от споразумението, на което се съгласява, за да оттърве затвора след ареста му за шофиране заради употреба на алкохол през март тази година.

Браун е влязъл в клиниката малко след завръщането си от медения месец, прекаран с новата му съпруга Алиша Етъридж-Браун, която е и негов мениджър. Боби и Алиша се ожениха през юни тази година - четири месеца след трагичната смърт на неговата бивша съпруга - Уитни Хюстън (Whitney Houston). По думите на новата му съпруга R&B звездата "е на добро място", а близките и децата му са много горди с него и оценяват подкрепата и добрите пожелания на феновете му.

Боби Браун изгрява на музикалната сцена през 1986 г. До момента в дискографията си има 5 соло албума, последният от които – The Masterpiece, беше издаден през юни тази 2012 г.

Сподели.