БНТ ще излъчи отново първия сезон на хитовия сериал „Под прикритие“

Pinterest LinkedIn +

Епизодите от първи сезон ще се излъчват от понеделник до четвъртък в 23:25 ч. по БНТ 1

Един от емблематичните сериали на Българската национална телевизия – „Под прикритие“ – се завръща в ефира на обществената телевизия с повторение на първия сезон от 7 август. Продукцията, която преобърна представите на зрителите за качеството на съвременното българско телевизионно кино и постави нови стандарти във филмопроизводството у нас, ще се излъчва от понеделник до четвъртък в 23:25 ч. по БНТ 1.

Режисьори на 12-те серии в първи сезон са Димитър Митовски, Димитър Гочев и Виктор Божинов. Именно с „Под прикритие“ телевизионната аудитория се запозна отблизо с таланта на актьорите Захари Бахаров в образа на Иво Андонов и Михаил Билалов в образа на безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров-Джаро.
Двамата изпълняват ключови роли и в други хитови сериали, продуцирани от Българската национална телевизия – Захари Бахаров участва в „Денят на бащата“ и „Войната на буквите“, а Михаил Билалов е сред звездите в „Четвърта власт“ и „Вина“.

В актьорския състав на „Под прикритие“ са също Владимир Пенев, Ивайло Захариев, Ирена Милянкова, Мариан Вълев, Александър Сано, Кирил Ефремов, Венцислав Янков, Деян Донков, Цветана Манева, Лилия Маравиля, Христо Мутафчиев, Петър Попйорданов, Йосиф Шамли, Койна Русева, Йоана Буковска, Пламен Манасиев, Теодора Духовникова и още много други популярни имена от българската кино и театрална сцена.
Впечатляващият успех на „Под прикритие“ е категоричен още със старта на сериала – пилотният епизод, излъчен на 17 април 2011 година, привлича над 600 000 зрители.

Гледайте първи сезон на „Под прикритие“ от понеделник до четвъртък в 23:25 ч. по БНТ 1!
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.