Blur

Pinterest LinkedIn +

Име: Blur Жанр: Съзтезателни Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Участвайте в нелегалните високоскоростни състезания и преодолейте съперниците в борбата за победа! Излезте на улицата и преминете през всички препятствия, за да си разчистите пътя и да се превърнете от нищожество в легенда на състезанията.

В борбата за първото място, овладейте невероятната енергия на азотния ускорител, за да атакувате и победите конкуренцията си. Профучете през целия свят - от Лос Анджелис и Сан Франциско, до Барселона и Лондон, както и през най-знаменитите улици на другите градове на планетата. Печелете състезания и заработвайте пари, за да си купите нови автомобили. Седнете зад волана на най-съвременните състезателни автомобили, включително BMW M3, VW Golf W12 650, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Dodge Viper и Corvette ZR-1, и се пригответе за екстремални преследвания в аркаден стил!

Blur е състезателна игра, базирана на конзолната, създадена от Bizarre Creations – студиото, което направи и легендарните серии на Geometry Wars за Xbox 360. Играта има огромно количество пауър-ъпи и различни режими. Стилът много напомня на деструктивните състезателни игри, в които да бъдеш лидер е също толкова ценно, колкото и да разрушаваш или повреждаш другите коли.

Един от най-приятните моменти в играта е, че GLU не са наблегнали толкова на ускорението и скоростта, а на надпреварата с другите коли и как играчът да стане добър мобилен състезател. Играта е проектирана с финес и дори да сгрешите, пак може да се класирате в първите места. Така че, ако сте любители на колите и надпреварите, Blur ще е един от перфектните избори за вас!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0020 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.