Блуба Лу на сцената на "MAD Thursday Live Session"

Pinterest LinkedIn +

Микс от трип хоп, ню джаз, ембиънт, блус, електро-поп и уърлд звучене представиха музикантите от Блуба Лу на сцената на столичния клуб „Ялта”. Това е четвъртият концерт от инициативата "MAD Thursday Live Session".

Групата излезе в състав: Димитър Паскалев (китари и вокал), Константин Кацарски (електрически пиана и синтезатори), Стефан Владимиров (саксофон), Георги Варамезов (барабани) и Румен Благоев (бас).


Рони взе микрофона за парчетата от албума "Световна Меланхолия". Снимка: AVtora.com

По време на продължилото над час и половина изпълнение Bluba Lu предложиха 14 изцяло нови композиции от предстоящия си албум "EuroPa", както и ремиксирани версии на парчета от албумите "World Melancholy", "MoogAMood" и "Re:Verb".VJ RADIANT.

Вечерта започна с "Monaco"- първият сингъл от първия албум на групата и продължи с траковете "Bebop", "Mare", "Viena" и "Airam". Изненадващо за публиката, вокалистката на Блуба Лу - Андрония Попова-Рони, бе зад синтезатора, а не с микрофон. За парчето Breath обаче, тя остави кийборда, за да се включи със своя вокал към музиката на групата.


Катето Евро и Азис се отбиха за малко в Ялта. Снимка: Avtora.com

С участието си на “MAD Thursday Live Session”, Bluba Lu сложиха начало на предстоящото си турне. В гастрола им са включени концерти във Виена, Братислава и Вроцлав. Сред гостите на вечерта бяха Орлин - бившият вокал на група „Кафе”, скандалният шоумен Азис и актрисата Катерина Евро.
Сподели.