Blink-182 се завръщат с Neighborhoods през септември

Pinterest LinkedIn +

Две години след повторното сформиране на бандата и осем - след рилийза на последния й студиен албум, шестият дългосвирещ проект на Blink-182 вече е готов и най-после има официална дата на издаване - 27 септември.

Озаглавен Neighborhoods, рилийзът на албума бе отложен неколкократно – от пролетта за началото на лятото и най-накрая - за края на лятото на 2011 година, което от своя страна стана причина за отмяната на европейското турне на Blink-182 и поставянето на краен срок за довършването му от страна на Geffen Records – 31 юли.

Бандата, чиито членове Том Делонг, Травис Баркър и Марк Хопус се разделиха скоро след появата на петия си албум в обтегнати отношения, би трябвало да се присъедини към My Chemical Romance за Honda Civic Tour, който ще се проведе между август и октомври, както и към Rancid и Against Me! за кратка концертна серия в Канада. Горе-долу по времето на издаване на Neighborhoods своята премиера ще направи и документалният филм за Blink-182 – Blinkumentary.

Около музикантите и Neighborhoods обаче, има доста по-актуална новина – пилотният сингъл от албума - Up All Night, вече може да бъде чут в официалния сайт на Blink-182, а всички техни фенове, които посетят предстоящите им концерти, ще могат да чуят парчето на живо. Blink-182 са една от първите групи, избрали за своя социална платформа Google+. Именно чрез новия проект на Google, Марк Хопус обяви заглавието и датата на издаване на Neighborhoods и дори разкри откъси от Up All Night и обложката на сингъла в публичен видеочат (т. нар. hangout).

Сподели.