Black Hole и Audiovision със съвместен концерт в културен дом “Средец”

Pinterest LinkedIn +

На 23 юни 2006 г. в голямата зала на културен дом “Средец” в столицата ще се състои рок концерт с участието на две изгряващи български рок групи - Black Hole и Audiovision и ентусиасти от публиката.

Шоуто е с начален час 19.30 и се организира от “Ту Доор” и “Kатрин Мюзик”.

За доброто настроение на всички присъстващи ще се погрижат и балетна формация “Криция”, както и брейк-формация "Електрик форс”.

За финал на концерта организаторите са подготвили конкурс за най-добро аматьорско изпълнение на фенове от публиката съвместно с двете групи.

Водеща на вечерта ще бъде Силвия Тодорова.

Audiovision са гърл група, чиято история датира от края на лятото на 2005 г. В навечерието на първата си годишнина групата може да се похвали с многобройни участия в конкурси, със Специалната награда за авторска песен от фестивала “Млади таланти” , който се провежда ежегодно в гр. Добрич,награда за авторска песен от фестивала във Велико Търново, с участие в мотосъбора в Божурище, както и с изпълнения на живо в известни клубове.

В края на юни месец т. г. Audiovision започват снимките на първия си видеоклип, който ще бъде към песента им “Синя страст”.

Black Hole са на българската музикална сцена от 2002-ра година, но вече имат зад гърба си доста клубни изяви, участие на фестивала Берксток’ 2004,  благотворителен концерт в дом за сираци и над 10 авторски парчета.

Свирят в стиловете мелодичен рок, хард рок, нео метъл, включително и откровени поп-парчета. Предстои заснемането на първия клип и на Black Hole.

Сподели.