18 Февруари 2019, 06:08

"Black Eyed Peas" отново тръгват на турне

Google+ Pinterest LinkedIn +

Американската група "Black Eyed Peas" тръгва на турне след осем години отсъствие от голямата сцена. Изпълнителите на хита "Let's Get it Started" ще започнат концертите си изяви на 27 октомври в Лондон и ще ги завършат на 18 ноември в Дюселдорф, Германия.

Вокалистката на бандата Фърги обаче е отказала да участва в турнето, тъй като не желае да се събира с колегите си. Ето защо феновете ще трябва да се задоволят само с таланта на рапърите will.i.am, apl.de.ap и Taboo.

В рамките на турнето, носещо името "Masters of the Sun", ще бъде популяризиран най-новият сингъл на групата – "Get It". Видеото към песента насочва вниманието към социални проблеми в САЩ като полицейското насилие и спорните реформи за имиграцията.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.