Битката на Спайди със злото продължава още тази есен със Spider-Man: Edge of Time

Pinterest LinkedIn +

Следващата игра от поредицата за Spider-Man е озаглавена Spider-Man: Edge of Time и трябва да се появи това лято, обявиха нейните издатели – Activision. Разработката на проекта, както и на бъдещите игри за Човекът – Паяк, е поверена на Beenox – студиото зад Spider-Man: Shattered Dimensions, чиито предимно положителни рецензии за всички платформи генерират осреднените стойности от 75/100 на Metacritic и GameRankings.

Платформите, за които ще бъде предназначена Edge of Time, все още не са обявени официално, но се предполага, че ще са същите, на които може да се играе Shattered Dimensions - PlayStation 3, Xbox 360, Wii и DS, където DS вероятно ще бъде заменена от 3DS.

В анонса на Activision относно предстоящото заглавие се посочва, че Edge of Time ще има известна обвързаност с Shattered Dimensions, тъй като в нея отново ще бъдат застъпени вселените на Amazing Spider-Man и Spider-Man 2099. Двете превъплъщения на супергероят на Марвел Комикс ще обединят усилия, за да предотвратят преждевременната смърт на своето алтър-его – Питър Паркър в един причинно-следствен по механиката си геймплей, при който действията на Amazing Spider-Man ще рефлектират върху събитията в Spider-Man 2099.

Сподели.