Billy Corgan прекратява концерт, разярен от фенове

Pinterest LinkedIn +

Американският рокмузикант и певец Били Корган (Billy Corgan) е напуснал свой солов концерт в Австралия, съобщава австралийският сайт Undercover.com.

Бившият фронтмен на легендарната алтернативна банда Smashing Pumpkins е слязъл вбесен от сцената, след като феновете упорито и настоятелно са му подвиквали да свири парчета на Pumpkins. Случката е станала по време на концерт на Корган в Мелбърн на 26 юли т.г., който е част от турнето, промотиращо дебютния му солов албум "TheFutureEmbrace", който излезе миналия месец.

Били Корган, който наскоро обяви, че е готов да събере наново понастоящем покойните Pumpkins, вече бил започнал концерта, когато някой от публиката подвикнал: "Дайте малко Pumpkins". Отговорът на Корган гласял: "А не може ли днес да си живея моя живот?"

По-късно по време на изпълнението друг фен се провикнал: "Искаме рок!", на което все по-ядосаният Корган препоръчал на човека да си поиска парите обратно.

После, към края на сета, когато все повече хора започнали да искат песни на Smashing Pumpkins, вече сериозно вбесеният Корган бил чут да произнася "f**k this", след което се изнесъл от сцената, игнорирайки молбите на публиката да се върне.

Въпреки че през юни Корган е публикувал обява на цяла страница в "Chicago Tribune", в която направо си е излял душата ("Искам си обратно моята група и моите песни и моите мечти"), певецът очевидно е бил изключително ядосан от непрекъснатите подвиквания на публиката.

Сподели.