Били Рей Сайръс: Дори Майли да беше облечена като монахиня, Wrecking Ball щеше да ви порази!

Pinterest LinkedIn +

Тъй като не само е неин баща и в Hannah Montana, и в живота, но и самият той развива много успешна музикална кариера повече от три десетилетия, напоследък на Били Рей Сайръс често му се налага да коментира изявите на дъщеря си Майли Сайръс.

А те не са нещо, което може да остане незабелязано и в повечето случаи повдигат въпроса какво ли биха казали родителите й, виждайки я в тази или онази роля. Става дума за сензациите, които Майли сътвори най-напред с видеото към We Can't Stop, след това с пърформанса си на наградите на MTV на 25 август 2013 г. и в най-скоро време с клипа към новия си сингъл Wrecking Ball, в който може да бъде видяна чисто гола, възседнала гигантско гюле.

Според г-н Сайръс самото парче, от чисто музикална гледна точка, е обречено да бъде хит, а изпълнението на талантливата му дъщеря е повече от достатъчно, за да привлече вниманието към Wrecking Ball.

"Нямаше да е от значение дори ако Майли беше облякла джинси и фланелка, смокинг или пък облекло на монахиня – нейното вокално изпълнение свидетелства за нейните корени и за огромния талант, даден й от Бога", категоричен е 52-годишният музикант, продуцент и актьор. Той изтъква, че харесва всякакви музикални стилове и най-близка до него е песенната форма.

Били Рей трябваше да вземе участие в шоуто на Пиърс Морган в края на август, непосредствено след детонацията на Майли Сайръс на Video Music Awards, но в последния момент отмени гостуването си.

По-късно обаче той заяви пълната си подкрепа към своята 20-годишна дъщеря с думите: "Тя е моето малко момиченце и аз все още съм нейното татенце, независимо от това какво се случва в този цирк, който ние наричам шоубизнес. Аз я обичам безусловно и това никога няма да се промени".

Сподели.