Бил Маар запали цигара с марихуана на живо в ефир... защото може

Pinterest LinkedIn +

Американският актьор, комик и телевизионен водещ Бил Маар реши да провокира публиката на Real Time with Bill Maher и запали джойнт на живо в ефир. След дълга реч за това колко абсурдна е забраната за пушене на трева, която вече отпадна на много места по света, той просто извади цигара и запали. Той коментира факта, че все още няма политик, който да е застанал зад пълното й легализиране на територията на всички щати. Защото борбата срещу наркотиците носи много пари на всички...

Американският актьор, комик и телевизионен водещ Бил Маар реши да провокира публиката на Real Time with Bill Maher и запали джойнт на живо в ефир.

След дълга реч за това колко абсурдна е забраната за пушене на трева, която вече отпадна на много места по света, той просто извади цигара и запали.

Той коментира факта, че все още няма политик, който да е застанал зад пълното й легализиране на територията на всички щати. Защото борбата срещу наркотиците носи много пари на всички...

 

"Марихуаната не е вреден навик. Тя е фантастичен навик."

 

"Тревата в момента е легална в някои щати, горе-долу легална в други и съвсем незаконна в трети, където явно трябва да опитат малко..."


 

Killer Mike хубаво се моли. Да бяхме и в България толкова религиозни...

 


Сподели.