"Big Brother" се завръща в България?

Pinterest LinkedIn +

Телевизионното риалити "Big Brother" изглежда ще се завърне в България. По "Нова телевизия" вече тече реклама на кастинг за шоуто. Във формуляра за кастинга (https://nova.bg/casting) желаещите да влязат в Къщата на "Big Brother" трябва да качат и видео (до 30 секунди), отговарящо на въпроса защо мислите, че "Big Brother" трябва да покани точно Вас в къщата си.

Последният сезон на шоуто, озаглавен "Big Brother: Most Wanted", беше излъчен през 2018 г. Той беше спечелен от Стефан Иванов, известен с артистичния си псевдоним Уош. За титлата "Любима звезда на България" той се пребори с финалистите в шоуто Никита, Гъмов, Джулиана, Благой и Златка. 

Стефан Иванов е син на големия ни актьор Иван Иванов, който си отиде вчера. Именитият баща тогава коментира победата на Уош пред в. "Марица" с думите: "Синът ми заслужава да спечели. Гордея се с представянето му във Биг Брадър и се радвам, че сме го възпитали така, че да не обръща внимание на клюки, интриги и злоба".

Кога точно ще започне новото шоу "Big Brother", предстои да научим.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.