Big Bang Supercouple! Хенри Кавил и Кейли Куоко са новата гореща двойка на Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Британският актьор Хенри Кавил, изпълняващ ролята на Superman в блокбъстъра Man of Steel, и американската му колежка Кейли Куоко, чието име се свързва преди всичко с участието й в хитовия ситком Big Bang Theory, имат интимна връзка, започнала неотдавна.

Преди това 30-годишният Кавил скъса със звездата от Fast & Furious 6 Джина Карано, а 27-годишната Куоко се раздели с музиканта Брет Болингър.

Засега и двамата актьори избягват да дават публичност на отношенията си и не коментират новината, но още в средата на юни Кейли публикува в Twitter своя снимка, заснета в киносалон на фона на плакат на Man of Steel. "Фантастичен е откъдето и да го погледнеш", гласи многозначителното описание към нея.
Aктрисата успя да запази в тайна и продължилата над две години връзка с колегата си от Big Bang Theory Джони Галецки, за която се разбра едва след приключването й. Въпреки раздялата и причините, довели до решението да скъсат, двамата се разбират чудесно и продължават да работят без излишно напрежение помежду си, твърди самата Куоко.

Сподели.