Безумна любов (Endless Love)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2014, 103 мин. Режисьор: Шейна Фесте Сценаристи: Шейна Фесте и Джоршуа Сафран С участието на: Алекс Петифър, Габриела Уайлд, Робърт Патрик, Брус Грийнууд, Рис Уейкфилд, Дайо Окений, Емма Ригби, Джоли Ричардсън и др. Драма, романтичен

За филма:

Endless Love е третият филм на режисьорката Шейна Фесте след романтичната драма The Greatest и музикалния Country Strong, който е номиниран за "Оскар" за най-добра песен от филм. Фесте, както обикновено, е и съсценарист на лентата заедно с Джоршуа Сафран, познат с работата си над хитовите сериали Gossip Girl (Клюкарката) и Smash.

Главните роли в Endless Love са поверени на Габриела Уайлд, която повечето от вас вероятно са гледали в The Three Musketeers (Тримата мускетари) на Пол Андерсън и екранизацията по романа на Стивън Кинг Carrie, и Алекс Петифър, също добре познат на киноманите с ролите си в In Time (Дилъри на време) и Magic Mike (Професия: Стриптийзьор). Към актьорския състав на лентата се присъединяват и Брус Грийнууд (Star Trek Into Darkness), Робърт Патрик (True Blood) и Джоли Ричардсън (Vampire Academy).

Историята:

Момиче (Габриела Уайлд) от богато семейство се влюбва в привлекателен млад мъж (Алекс Петифър). Пламналата от пръв поглед любов става още по-силна и безразсъдна, когато родителите им се намесват, опитвайки се да ги разделят.

Сподели.