Beyonce - Intimate Nights With Beyoncé

Pinterest LinkedIn +

Шоуто 4 Intimate Nights With Beyoncé е единственото концертно представяне на всички песни от последния албум на Beyonce - "4". То се състоя в четири вечери през третата седмица на август 2011 г. в прочутата бална зала "Роузленд" и стана достояние на ограничен брой фенове на американската поп звезда (залата е с капацитет от 3200), които изкупиха билетите за всички дати още в първата минута след пускането им в продажба.

Заедно с Beyonce на сцената са четири танцьорки и 20-членна група, в това число струнна секция, съставена изцяло от жени. Между отделните песни от сетлиста си, включващ също някои от най-големите хитове в кариерата й на солов артист и член на Destiny's Child, изпълнителката споделя с публиката какви са били творческите й търсения, докато е записвала албума, спомени от годините преди Destiny's Child и времената, когато е била част от групата.

Live At Roseland: The Elements Of 4 се издава на DVD в две версии - стандартна с пълния концерт от Роузленд и двойно делукс издание в лимитиран тираж.

Двойното издание съдържа бонус кадри "зад сцената", книжка от 20 страници и специална видео антология, включваща седем видеоклипа от албума "4" (1+1, Best Thing I Never Had, Party, Love on Top, Countdown, Run the World (Girls), Dance for You).

В документалния филм, включен в двойното DVD, почитателите на Beyonce ще видят неиздавани досега кадри на певицата, както и различни моменти от нейния професионален и личен живот.

Траклист:

1. Intro
2. I Wanna Be Where You Are       
3. No, No, No (Part 1)       
4. No, No, No (Part 2)       
5. Bug a Boo       
6. Bills, Bills, Bills       
7. Say My Name       
8. Jumpin', Jumpin'       
9. Independent Women       
10. Bootylicious       
11. Survivor       
12. '03 Bonnie & Clyde       
13. Crazy in Love       
14. Dreamgirls       
15. Irreplaceable       
16. Single Ladies (Put a Ring on It)       
17. I Care       
18. I Miss You       
19. Run the World (Girls)       
20. 1+1       
21. Party       
22. Love on Top       
23. Best Thing I Never Had       
24. Countdown       
25. Rather Die Young       
26. End of Time       
27. I Was Here       
28. Roseland: Behind the Stage  

Разпространява Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment


Сподели.