BeoPlay H8 – слушалките, с които ще зашеметите целия град

Pinterest LinkedIn +

Често попадаме на продукти, за които определението "джаджа" е недостойно. Защото са много повече от прости електронни устройства, те са... произведения на изкуството.

Точно такъв е случаят със слушалките Bang & Olufsen BeoPlay H8 (цена 979 лв.).

Да започнем с дизайна. Първото, което се набива на очи, е липсата на кабел. Такъв действително не е необходим – слушалките са безжични и работят с блутут. Освен това BeoPlay H8 са изключително стилни, със съвременен изглед, но и с щипка класика, така че да не са прекалено шантави.

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Предлагат се в различни цветове. Тези, които ние разгледахме, бяха златисто-бежови. Изработени са само от висококачествени материали (алуминий и агнешка кожа), така че те не просто изглеждат добре, а и са доста приятни за употреба. Само си помислете – захабяването на материалите е неизбежно, но благодарение на нестандартните си съставки BeoPlay H8 ще остаряват с достойнство.

Говорейки за употреба, да обърнем внимание на това. След като няма кабел, може би се чудите как точно се извършва управлението. Това е може би най-готината част –слушалките се управляват с докосване отстрани на наушниците!

Няма никакви копчета, защото такива не са ви необходими. С едно кратко натискане пускате или паузирате музиката, която слушате, или пък отговаряте на пристигащо обаждане, ако сте вързали слушалките към телефона си (да, през тях можете да провеждате разговори). Плъзнете пръста си наляво или надясно, за да си пуснете предишното/следващото парче от плейлиста. Направете въртеливо движение, за да усилите или намалите звука.

Както сами можете да видите, управлението е супер интересно и същевременно страшно удобно, стига да нямате против да си играете на DJ с ухото си. Съвсем бързо ще научите "морзовия код", необходим за пълен контрол над устройството.

Разбира се, всичко това са подробности. Дори най-доброто управление и най-луксозните материали не могат да спасят един аудио продукт, ако качеството на звука не струва. Разбира се, когато говорим за Bang & Olufsen, това изобщо не може да се повдига като въпрос – безупречното качество на продукта е извън всякакво съмнение.

Bang & Olufsen BeoPlay H8

В тази връзка си струва да се обърне внимание на една функция, с която производителят се гордее особено много. А именно Active Noise Cancellation – функционалността за ограничаване на външните шумове. Тя също може да се включва и изключва по ваше усмотрение, за да можете, по думите на авторите, "да решите да се наслаждавате на тишината или да оставите града да влезе при вас".

Каквото и да кажем за BeoPlay H8, все ще е малко. Уникалните им характеристики, страхотните материали и чудесното усещане, докато са на главата ви, ще ви накарат да се влюбите в тях. Добре че са толкова удобни, понеже няма да искате да ги свалите.

Купи Bang & Olufsen BeoPlay H8 ТУК 

Сподели.