20 Април 2018, 13:51

BeoPlay A8 Black Edition – само за ценители

Google+ Pinterest LinkedIn +

На тези страници се стремим да бъдем практични. Да ви покажем неща, които ще ви бъдат полезни и ще улеснят живота ви по някакъв начин. Днешният продукт не е точно такъв. Той е просто... куул.

Често говорим за саунд системи, които можете да вържете към телефона си и да получите висококачествено аудио, където и да се намирате. Демонстрирахме ви неща като Skullcandy Soundmine и JBL Go - компактни колонки, които можете да вземете със себе си на излет в планината, например. Повярвайте ни, следващия продукт определено не искате да вземате никъде, където може да пострада.

Представяме ви Bang & Olufsen BeoPlay A8 Black Edition (цена 1999 лв.) – безжична аудио система за мобилни устройства с уникален дизайн. Тя е преносима само в най-общ, абстрактен смисъл – първо, защото тежи малко над 4 килограма, и второ, лично ние не бихме я сложили на плажната кърпа, докато се плацикаме в морето.

Системата е изработена от алуминий, като дизайнът е доста нестандартен за аксесоар от този тип. Както вече споменахме, тя е доволно тежка, но освен това е и голяма – на дължина е над половин метър.

Очевидно е, че тази система не е предназначена да бъде разнасяна наляво-надясно – цената й е твърде висока, за да си позволите риска.

Тогава за какво ви е? Ами, можете да си я ползвате вкъщи, пускайки си музика от телефона посредством Lightning док, Apple AirPlay или, ако сте пълни плебеи, по кабел.

Нека си го кажем направо – BeoPlay A8 Black Edition не е за всеки. От нея ще се заинтересуват само най-сериозните звукови маниаци.

Вероятно един истински аудиофил вече ще има отлична аудио инсталация. Тогава къде му е мястото на този продукт?

Не можем да дадем отговор на този въпрос, той като все още сме зашеметени от цената. Все пак, ако разполагате с възможности да се сдобиете с нещо такова – Bang & Olufsen BeoPlay A8 Black Edition е един страхотен избор.

Купи BeoPlay A8 Black Edition ТУК

Сподели.