Бен Афлек най-после проговори за ролята си на Батман

Pinterest LinkedIn +

През август Warner Bros. хвърли бомбата, че Бен Афлек (Ben Affleck) ще изиграе Брус Уейн/Батман в предстоящото продължение на Man of Steel (Човек от стомана).

Както се очакваше, интернет реагира изключително първично и всички фенове и псевдофенове на Черния рицар оплюха актьора и дадоха на филма смъртна присъда цели две години преди излизането му.

Самият Бен Афлек тактично запази мълчание по въпроса, докато известният телевизионен водещ Джими Фалън (Jimmy Fallon) не го провокира към откровения в свое предаване.

"Чувството е страхотно, много се вълнувам. Обадиха се да ме попитат дали искам да го направя, а аз ги попитах дали са сигурни, защото вече не съм на 25. Те ме поканиха все пак, за да ми покажат каква е идеята, а тя наистина е брилянтна.

Зак (Снайдър) е измислил страхотна версия на Брус Уейн... Естествено, не можем да направим това, което Крисчън (Бейл) направи, онези филми са невероятни, така че той (режисьорът) иска нещо по-различно и все пак да е в същия дух."

Афлек коментира шеговито и големия брой заплахи, които бяха отправени към него. След като е потвърдил участието си пред Warner Bros., от студиото са пожелали да му покажат реакциите на феновете при избора на предишните актьори, за да не бъде шокиран от негативните коментари.

Въпреки увереността си, че би могъл да понесе каквото и да е, отличеният с "Оскар" режисьор и актьор е решил все пак да отложи коментара си с няколко седмици.

Man of Steel 2 излиза на 17 юли 2015 г.

Сподели.