Ben 10 спасява Земята през 2012 в Destroy All Aliens

Pinterest LinkedIn +

Бен Тенисън, по-известен като Ben Ten - десетгодишният супергерой, способен да се превръща в десет различни извънземни същества чрез подобния на часовник артефакт Омнитрикс, отново ще спаси планетата от нашествието на зли извънземни в третия си пълнометражен филм - Destroy All Aliens, който ще бъде излъчен в цял свят по Cartoon Network през 2012 година.

Новите приключения на десетгодишното хлапе, главен герой в едноименната анимационна поредица на детския ТВ канал на Turner Broadcasting, която е в ефир вече близо шест години, са реализирани чрез CGI (компютърно генерирани образи) под режисурата на Виктор Кук ("Вълнуващият Спайдър Мен", "Скуби-Ду Мистерия ООД").

Изпълнителен продуцент на филма е Сайлъс Хики - творчески директор към Turner Broadcasting System Asia Pacific, според когото "Destroy All Aliens ще се превърне в телевизионна филмова сензация през 2012 година, тъй като феновете на Бен 10 от целия свят ще се обединят, за да разберат как той, братовчедът Гуен и дядо Макс спасяват света от злото с помощта на внушителни и невиждани досега CGI ефекти".

Този път Бен няма да може да разчита на своя Омнитрикс, което ще доведе до прибързаното му решение да се включи в специализираната програма "Тотално извънземно преобразяване", без да знае, че веднъж преобразил се в извънземен, никога повече няма да бъде отново човек. Връщайки се обратно на Земята, все още като извънземен, Бен ще трябва да съумее да спаси както себе си, така и всички останали жители от злия Мекаморф Уориър.

Destroy All Aliens е първият CGI филм за Бен Тен. Първият от издадените до момента два пълнометражни филма от франчайза, Secret of the Omnitrix, представлява традиционна анимация, докато вторият - Ben 10: Race Against Time, е игрален. По-рано тази година продуцентът Джоел Силвър оповести плановете си да пренесе поредицата на голям екран.

Сподели.