"Бен 10" с нови епизоди по "Cartoon Network"

Pinterest LinkedIn +

Историята на поредицата "Бен 10" започва, когато едно лято Бен Тенисън, дядо му Макс и братовчедка му Гуен отиват на къмпинг и случайно откриват предмет, наподобяващ часовник. Оказва се, че това е Омнитрикс – устройство, което позволява на Бен да се трансформира в едно от десет извънземни, всяко от които има различни супер сили и способности. Така заедно с дядо си, Гуен и извънземните Бен сформира хармоничен екип, борещ се да пази света от опасности.

В четвърти сезон екипът на Тенисън ще тръгне на пътешествие до Рим, където ще проучи древните паметници, над които е надвиснала заплаха. Героите ще трябва да се изправят срещу опасността и да спасят града. Дядо Макс, Гуен и Бен дори ще се опитат да затворят водноелектрическата централа, за да опазят водопада. На свой ред Бен ще участва в изтощително състезание с препятствия, но ще успее ли да го спечели?

През есента феновете на сериала могат да очакват и филма за приключенията на Бен Тенисън, който този път ще се озове в далечното космическо пространство. Скоро предстои да бъде обявена премиерната дата на "Ben 10 vs. The Universe: The Movie".

Началото на новите епизоди от поредицата "Бен 10" e тази седмица и ще се излъчва всеки делник от 21:00 ч. по "Cartoon Network".

Сподели.