Бекъм яхна кон за реклама на Disney

Pinterest LinkedIn +

Певицата Бионсе Ноулс (Beyonce Knowles), актрисата Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) и футболистът Дейвид Бекъм (David Beckham) са сред звездите, които се снимаха в нова рекламна кампания на Walt Disney, съобщи USA Today.

Специално за кампанията "Where Dreams Come True" ("Където мечтите стават реалност") тримата се превъплъщават в приказни герои, за да рекламират нов развлекателен парк на Walt Disney.Бионсе влиза в ролята на Алиса от "Алиса в Страната на чудесата". Скарлет Йохансон се облича като Пепеляшка с рокля, инкрустирана с 62 карата диаманти на стойност от 325 000 долара. Дейвид Бекъм се е преоблякъл като принца от приказката "Спящата красавица". Очаква се да бъдат показани още снимки на известни личности, заснети в приказни сюжети от Лейбовиц."Кампанията "Where Dreams Come True" е за фантазиите и мечтите, които са вътре в нас", обяснява председателят на отдел "Дисни паркове и съоръжения" Джей Расуло (Jay Rasulo).

Фотографиите - дело на известната фотографка Ани Лейбовиц (Annie Leibovitz) - вече са достъпни в интернет. Очаква се снимките на "приказните" звезди да излязат през март и на страниците на списания като "Vogue", "Vanity Fair", "The New Yorker".

Сподели.