Bejeweled Twist

Pinterest LinkedIn +

Име: Bejeweled Twist Жанр: Логически | Стратегия Производител: Electronic Arts Платформа: Мобилни игри

Много игри са правени с цел конкуренция на Bejeweled и в действителност някои успяват, но със сигурност не могат на 100 % да се преборят с тази уникална игра за вашите мобилни телефони! Това е така, защото Bejeweled е част от гейминг историята и колкото и различни геймплей варианти да се появяват, никога няма да бъдат разпознати по-добре от оригинала!

Целта на играта е доста позната. Разполагате с колони и редове от скъпоценни камъни и също както в предишните версии, вашата задача е да чупите 3 или повече еднакви от тях. Разликата в тази версия е в начина по който камъните се пренареждат.

Добре дошли в света на Bejeweled! Насладете се на уникални визуални ефекти, докато въртите и напасвате експлодиращите камъни! Въртете скъпоценностите, за да създавате наелектризиращи комбота, избягвате препятствия и да взривявате тези високо-волтови бижута! Опитайте стратегическото предизвикателство или просто релаксирайте докато правите комбинации. По какъвто и начин да решите да играете, ще разберете, че Bejeweled никога няма да ви омръзне!

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.