"Beerфестът" се завръща в Стара Загора

Pinterest LinkedIn +

Най-дългоочакваното шесто издание на "Beerфестът" в Стара Загора ще се проведе от 2 до 5 септември от 19:00 часа на поляната до парк "Загорка".

Традиционният бирен фестивал се завръща през тази година, за да донесе празнично настроение на жителите и гостите на града. Организаторите са подготвили богата музикална програма, качествено традиционно и крафт пиво и много изненади, на които ще могат да се насладят посетителите в продължение на четири дни.

Както в предишни издания, и тази година биреният фестивал в Стара Загора е със свободен вход и ще събере старозагорци и всички гости на града под звуците на любими рок, поп, пънк и хип-хоп изпълнения.
В първата вечер на "Beerфестът" на сцената ще се качат Любо Киров и Михаела Маринова. Тематична хип-хоп вечер събира 100 кила, Лора Караджова и Кристо, а любителите на пънка ще бъдат посрещнати от легендите Светльо Витков, Ерол Ибрахимов и Кольо Гилъна от група ЕКС. Разтърсващо шоу са подготвили и най-големите рок имена от "Фондацията" в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, а специални гости ще бъдат Наско от Б.Т.Р., Звезди от "Ахат" и Славин Славчев.

Тематичният фестивал "Beerфестът" се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превърна в много важна част от календара със събития на град Стара Загора. Повече подробности за цялата програма и любопитна информация за събитието можете да откриете на страницата на фестивала във Фейсбук.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.