Броени дни до дебюта на най-мащабния фестивал в България това лято

Pinterest LinkedIn +

Броени дни остават до старта на най-мащабния семеен празник и дълъг парти уикенд в живописния Велинград ­– "АRTE Feastival". Събитието започва в петък, 20 август, в 14:00, и продължава до късните часове на неделя, 22 август, с най-пъстрата музикална и артистична, увлекателна и комедийна програма, представяна у нас. Четири основни сцени, осем обособени зони и над 40 артисти очакват хора от всички възрасти, цели семейства и шумни компании, за едно незабравимо преживяване във Велинград.

Нетърпелива е не само публиката, но и световните и наши артисти, които стават част от АRTE Feastival. Пред български медии звездите от Босна и Херцеговина и хедлайнери на първата фестивална вечер - Dubioza Kolektiv - колко обичат да се завръщат в България и обещаха премиера на част от най-новите си песни пред публиката във Велинград. Skye от "Morcheeba", които ще се качат на сцената на 22 август, разкри с какво нетърпение бандата очаква отново да се срещне с верните си български фенове, колко се вълнуват пак да се завърнат към нормалния живот и да правят това, което най-много обичат.

Вижте програмата на основната сцена по дни и часове на дебюта на амбициозния нов български фестивал "ARTE Feastival":

 

Основна сцена:

20.08. Петък  

17:30 Контрол

19:00 Dub Pistols

21:00 Dubioza Kolektiv

22:45 DJ Sandi Rivera

 

21.08. Събота

16:00 Деси Добрева + Диан Соло

18:00 Керана и космонавтите

19:30 Djaikovski

21:30 Goran Bregovic

23:15 DJ Mahmut Orhan

 

22.08. Неделя

17:45 Love Itoya

19:15 De Phazz

21:00 Morcheeba

22:45 DJ Roger Sanchez

Цялата подробна програма може да намерите и на https://artefeastival.bg.

На "ARTE Feastival" ще има и специална младежка зона - сцена "Young Power", която всички деца и тийнейджъри няма да искат да напуснат заради участието на 100 Кила, Михаела Маринова, Михаела Филева, Дара, "СкандаУ", Ballan, Виктория Георгиева, Павел и Венци Венц, Andreas the Magician.

В допълнение към първокачественото музикално преживяване за всеки меломански вкус събитието предлага на публиката и пъстра селекция от забавления за цялото семейство и интензивни фестивални емоции – три дни, 20 часа на ден, без прекъсване, за да докаже, че България е готова за истинска, съвременна фестивална култура. Тридневната фестивална програма включва комедийни стендъп спектакли в Comedy & Cinema Club, демонстрации на звездни шеф готвачи на живо, състезания по приготвяне на коктейли и надяждане на "Chefs Stage", приключенски парк, арт зона, пазар на био производители и много други.

За посетителите, и възрастни, и деца, има предвидени непрестанни арт занимания, атракциони, игри, детски научен клас, магическо училище, часовете по танцова анимация и още – футболен дартс, билярд, туистър, баскетбол, футбол, подскачащи чували.

 

Полезна информация:

Къмпинг 

В допълнение към богатата леглова база на курортния Велинград фестивалът предлага и комфортна къмпинг зона за палатки, която се намира на пешеходно разстояние от фестивалните зони и е оборудвана с мобилни тоалетни и душове, както и със зона с достъп до електричество.  

Билети 

Различните  категории еднодневни и тридневни билети за "ARTE Feastival" са в продажба на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини "На тъмно" и са на цени от 60 до 150 лв. Цената на билетите на място ще бъде 80 лв. за еднодневен билет и 150 лв. за тридневен пропуск. Децата до 10 години влизат с безплатен билет, който трябва да бъде заявен на ticketstation.bg. Те трябва да бъдат придружени от родител с редовен билет. 

Билет със застраховка 

За първи път в България "Fest Team" предлага на посетителите на своите събития и прогресивната услуга "Индивидуална застраховка на билета" в партньорство с EUROINS. При различни непредвидими и неочаквани събития, при ситуации на злополука или акутно заболяване, ПТП, на път към събитието, положителен Covid-19 тест и други различни инциденти всеки, закупил застраховка, ще може да възстанови сумата за билета си.

За още информация за "АRTE Feastival" следeте www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.