Beemr – пазаруването в големия град никога не е било толкова лесно

Pinterest LinkedIn +

Неотдавна България бе сравнена със Силициевата долина поради бурно развиващия се и екстремно бързо разрастващ се IT сегмент на високотехнологичната индустрия у нас. И то не от кой да е, а от BBC.

Всеки, който поне малко следи технологичните новини или просто иска да има на смартфона си нещо повече от Facebook, поща, тамагочи и месинджър, може да намери поредно потвърждение на тази вълнуваща тенденция в Beemr. Това е интригуващото и грабващо вниманието име на ново мобилно приложение с Android и iOS версии, което свързва търговци и клиенти чрез интелигентно систематизирана база данни с актуални оферти и иновативна геолокационна система, улесняваща неимоверно и двете страни в процеса на пазаруване и използване на услуги.

Ще видите устройствата на Beemr на витрините на всякакъв вид търговски обекти – от супермаркети, през бутици за облекло и бижута, оптики и аптеки, до книжарници и веган заведения.

След инсталация на приложението и активиране на Bluetooth същите тези устройства ще се свързват с вас, когато се намирате достатъчно близо до съответните обекти, така че без допълнителни действия от ваша страна да можете да видите на вградената в него google карта онези, които се намират най-близо до вас, и техните актуални към момента промоционални оферти.

Идеята, отлично реализирана като стартъп проект на българската софтуерна компания Експърт Вижън, е търговци от всякакъв калибър да достигат по нов, интуитивен и максимално улеснен начин до своите потенциални клиенти, без да влизат в преразход за реклама с несигурен резултат. Последните, от своя страна, ще открият в Beemr най-бързия, сигурен и оптимизиран инструмент за изгодно пазаруване, така че да завършат процеса с осезаемо по-малък разход на време и средства.

Сред силните страни на Beemr, като оставим настрана, но без да пренебрегваме факта, че е абсолютно безплатен, са изчистеният минималистичен дизайн, лесната и логична навигация, отсъствието на всякакъв тип "дразнители" като реклами, in-app транзакции и оферти за сваляне на партньорски приложения, бързото зареждане на съдържанието благодарение интеграцията на базата данни в апликация (въпреки която размерът й е под 30MB) и възможността за създаване на персонализиран списък с оферти и търговци.

Според експертите 2015 година се очертава като годината на е-комерс стартъпите по начина, по който 2014-та бе годината на месинджърите.

Оказва се, че електронната търговия е била истинската мобилна звезда на 2014 година. Според Flurry потреблението на шопинг приложения е нараснало по-бързо от всяка друга категория апликации. Сесиите на шопинг приложенията за iOS и Android са се увеличили със 174% на годишна база, като само за Android процентът е от порядъка на 220, или със 70 повече спрямо предходната година.
Beemr е в социалните мрежи, поддържайки обратна връзка със своите потребители, които не само ще спестят, но могат и да спечелят пари, възползвайки се от всички възможности, които това приложение предоставя. Сумата от 50 лева е трудно пренебрежима мотивация за всеки, който смята, че може да осъществи контакт със собственика или управителя на магазина или заведението, които обича да посещава.

Чрез т. нар. референтна програма препоръката за включване на съответния търговец в Beemr е може би най-лесният начин да сложите ръка на такава сума, не без удовлетворение от факта, че по един или друг начин в това начинание абсолютно всички заинтересовани страни печелят.

Официален сайт на Beemr

Beemr във Facebook

Beemr в Google+

Beemr в Twitter

Изтегли Beemr за Android

Изтегли Beemr за iPhone | iPad | iPod touch

Сподели.