Bayonetta 2 (Wii U Gameplay Trailer)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Екшън hack & slash Разработва: Platinum Games Издава: Nintendo Платформа: Wii U Година на издаване: 2014 Nintendo разпространи този трейлър на Bayonetta 2 в подкрепа на анонса на премиерната дата на играта в Северна Америка и Европа - 24 октомври 2014 година. В новата история, следваща пряко събитията от първата игра, Bayonetta ще се отправи към свещената планина Fimbulvinter, надявайки се открие там Вратите към Ада. След като е била спасена от Jeanne по време на битка срещу група ангели, тя на свой ред трябва да спаси приятелката си, чиято душа е запратена в плен от дълбините на Ада. Изигралите първата игра ще отчетат промяната във външния вид на Bayonetta и ще имат възможност да играят заедно с приятел в новия two-player режим. Създателят на поредицата Hideki Kamiya е сценарист на Bayonetta 2 и е бил въвлечен в процеса по създаването й, работейки в тясно сътрудничество с Platinum Games. Две от изданията на Bayonetta 2 – лимитираното и изключително луксозно First Print

Жанр: Екшън hack & slash Разработва: Platinum Games Издава: Nintendo Платформа: Wii U Година на издаване: 2014

Nintendo разпространи този трейлър на Bayonetta 2 в подкрепа на анонса на премиерната дата на играта в Северна Америка и Европа - 24 октомври 2014 година. В новата история, следваща пряко събитията от първата игра, Bayonetta ще се отправи към свещената планина Fimbulvinter, надявайки се открие там Вратите към Ада. След като е била спасена от Jeanne по време на битка срещу група ангели, тя на свой ред трябва да спаси приятелката си, чиято душа е запратена в плен от дълбините на Ада.

Изигралите първата игра ще отчетат промяната във външния вид на Bayonetta и ще имат възможност да играят заедно с приятел в новия two-player режим. Създателят на поредицата Hideki Kamiya е сценарист на Bayonetta 2 и е бил въвлечен в процеса по създаването й, работейки в тясно сътрудничество с Platinum Games.

Две от изданията на Bayonetta 2 – лимитираното и изключително луксозно First Print Edition и по-евтината, но и орязана откъм ексклузивни екстри версия Special Edition  включват копия от новата и предходната игра, докато Solus Edition съдържа единствено физическо копие от Bayonetta 2.


Сподели.