Battlefield Hardline няма да излезе през 2014 година

Pinterest LinkedIn +

Следващата игра от касовата поредица на EA Battlefield – Hardline – няма да излезе през 2014 година, както бе обявено първоначално. Това ще лиши феновете от възможността да прекарат коледните и новогодишните празници с модерната версия на играта на стражари и апаши.

От DICE обясняват, че решението им да отложат рилийза на Hardline за началото на 2015 година е взето заради многото промени и подобрения, предложени от участниците в проведената миналия месец бета на играта, от една страна, а от друга - за да могат да осъществят докрай идеите, възникнали в резултат от обратната връзка с играчите.

Карл Магнус Трьодсън – вицепрезидент на DICE изразява убеждението, че, разполагайки с повече време, Visceral Games ще имат възможност да превърнат мултиплеъра на Battlefield в наистина уникално изживяване, да разгърнат още по-дълбоко историята в сингълплеър кампанията и да подобрят стабилността на мултиплеър компонента, така че да се избегне рискът от повтаряне на провала, който беляза излизането на Battlefield 4.

Hardline се разработва за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Сподели.