Batman: Guadrian of Gotham

Pinterest LinkedIn +

Име: Batman: Guadrian of Gotham Жанр: Екшън | Комикси Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

Двамата най-сериозните врагове на Батман - Двуликият и Жокерът, отново са в играта с огромна банда от най-лудите бандити, които са на път да разпространят хаос по улиците на Готъм!

Използвайте сенките, за да изстрелвате Батаранги срещу вашите врагове. Бийте се в кампанията, съберете повече точки, опит и подобрете емблематичния костюм на Батман, докато се готвите да се изправите срещу самия Жокер!

Играта се играе като тактичен мобилен шутър. Трябва да прецените точно кой от враговете си да уцелите пръв, така че да се получи правилна комбинация. Правилно трябва да нацелите и комбинациите на Батаранга, защото те са сложни и изискват умения, за да се справите с тях. Guardian of Gotham е доста сложна и трябва да притежавате добра координация на ръцете, както и визуална, за да можете да продължите в по-тежките нива. Решението ви кого и кое да атакувате първо, трябва да бъде предимно лишено от грешки.

Както всичко останало, правено от GLU, графиката, менютата, музиката и цялостното представяне на играта е уникално. Batman: Guardian of Gotham е поредното доказателство за възможностите на фирмата разработчик. Не се бавете повече – прибавете я към колекцията си мобилни игри!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0100 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.