Башар Рахал отново влиза в ролята на водещ, този път на "Следващият, моля"

Pinterest LinkedIn +

Популярният български актьор Башар Рахал ще бъде водещ на новото за България шоу "Следващият, моля", което ще стартира в ефира на TV7 през октомври и ще се излъчва всяка съботна вечер от 19:30 ч.

Както и в италианската версия на шоуто, въпросите в "Следващият, моля" няма да се задават само от водещия (Рахал). За по-специфичните категории той ще разчита на своите помощници Маестро Неделчев (Деян Неделчев-Икебаната), Изкусителите Бориса (Тютюнджиева) и Цветан (Цветков), Медицинската сестра (Виктория Джумпарова), Учителката (Виктория Джумпарова), Бабите от Банско, Мимът (Цветан Найденов) и виетнамците Синг и Сонг.

Освен изброените помощници Рахал ще има и секси асистентки - Тамара Асанова и Мис България 2006 Славена Вътова.

"Познавам шоуто от италианския му вариант. В Италия "Следващият, моля" (Avanti un altro) e безспорен хит вече трета година, а водещ на играта е италианската телевизионна легенда Паоло Бонолис. Затова и когато от Superfly ми се обадиха да се явя на кастинг за водещ на българската версия на шоуто, бях истински поласкан.

Обожавам стила, поведението на сцена и чувството за хумор на Бонолис, а начинът му на водене изцяло се покрива с представата ми за перфектен модератор. Това ме кара да вярвам, че ще се справя с огромното предизвикателство да бъда водещ на толкова голямо световно шоу", споделя Башар Рахал, който изпълняваше същата роля и в телевизионната игра "Съблечи си късмета", съпътстваща реалити шоуто "Къртицата".

Той дебютира като водещ през есента на 2012 г. с научно-популярната поредица на bTV "Големите загадки".

Сподели.