"Бързи и яростни" добави двама от най-горещите актьори на Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Носителка на Оскар, снежна кралица, бясна Furiosa… Чарлийз Терон и актьорът с все по-бързо нарастваща популярност – Скот Ийстууд – са свежите нови попълнения в поредицата Fast & Furious (Бързи и яростни).

Актрисата има опит с безразсъдното шофиране в Italian Job (Италианска афера) и Mad Max: Fury Road (Лудия Макс: Пътят на яростта). Ако все пак е имала някакви ограничения досега, то е сигурно, че те напълно ще отпаднат в осмата част от франчайза.  

Добрите новини бяха обявени във фейсбук страницата на филмовата поредица, а създателите се заричат героинята на Терон да бъде най-голямото зло, застигало някога добре познатите ни герои. 

Ийстууд също се включва в една от централните роли като протеже на Господин Никой - героя, в чиято роля видяхме Кърт Ръсел. 

Ако всичко върви по план, през април 2017 г. вече би трябвало да стоите със затаен дъх в кината, готови за новия филм, чието заглавие за момента е Fast 8. По думите на главната звезда Вин Дизел, който също е и продуцент на франчайза, това вероятно ще бъде началото на една последна трилогия за сбогом. 


Сподели.