"Бързи и яростни 5": кадри, постери и БГ трейлър

Pinterest LinkedIn +

Мощни коли, красиви жени и солидно количество адреналин – очевидно е, че когато става дума за кино, говорим за популярната екшън поредица с Вин Дизел (Vin Diesel) и Пол Уокър (Paul Walker) - "Бързи и яростни" (The Fast and The Furious).

Верен на традицията, че когато един продукт е достатъчно касов, за да избие поне двойно бюджета си, режисьорът Джъстин Лин (Justin Lin) в компанията на продуцентите Майкъл Фотрел и самия Вин Дизел, създава поредния сикуел на поредицата - този път под името Fast Five.

Петата част обаче, примамва с обещания да е още по-ефектна и впечатляваща, не само защото ще можем да я гледаме и в IMAX салоните, но и защото в каста личи името на кеч звездата Дуейн Джонсън, далеч по-известен като Скалата (The Rock).

Той е в ролята на лошото момче, срещу което се борят Дом Торето и Брайън О’ Конър, а както и досега, ще се насладим и на редица тунинговани автомобили - Nissan GT-R, Chevrolet Corvette Grand Sport Roadster, BMW 5 Series и др. Сред нежната половина в актьорския състав се открояват топмоделът Елза Патаки (Elsa Pataky) и традиционното попълнение Джордана Брюстър (Jordana Brewster).

До официалната премиера на 29 април 2011 г. има време, но за сметка на това още сега можете да видите кадри от филма, постери и официален трейлър. 

Сподели.