Барабанистът на Anthrax: Не очаквах отново да ни номинарт за Грами

Pinterest LinkedIn +

"Бях загубил надежда, че някога пак ще бъдем номинирани за Грами", коментира барабанистът на Anthrax актуалната номинация на групата в категория Най-добро рок/метъл изпълнение. Признанието идва по повод парчето I'm Alive, което обаче е издадено преди повече от година - на 13 септември 2011 г.

"За мен е чест да бъда номиниран заедно с групи, които също са издържали теста на времето, каквито са легендарните Maiden и Megadeth. Хеви метълът е сила, феновете му са от 6 до 66-годишни, а аз съм горд да бъда част от тази сила... тя е у всички нас", коментира още барабанистът Чарли Бенанте (Charlie Benante).

Това е четвърта номинация за Грами, която групата получава. В борба за приза Най-добро рок/метъл изпълнение на предстоящата на 13 февруари в Лос Анджелис церемония музикантите ще се изправят срещу с колегите си от Halestorm (номинирани с парчето Love Bites (So Do I), Iron Maiden (Blood Brothers), Lamb of God (Ghost Walking), Marilyn Manson (No Reflection) и Megadeth (Whose Life (Is It Anyways?).

Понастоящем музикантите от Anthrax работят върху кавър версии на няколко от любимите си класически рок парчета, които ще бъдат добавени към последния им албум Worship Music при предстоящото му преиздаване.

Сред песните, които ще получат нов прочит от рокаджиите, са T.N.T. на АС/DC, Keep On Runnin на Journey и Neon Knights на Black Sabbath. Последното парче по всяка вероятност ще влезе и в предстоящия възпоменателен албум на Рони Джеймс Дио (Ronnie James Dio), който вдовицата на музиканта Уенди Дио (Wendy Dio) подготвя.

Сподели.