Бънджи с 50-метров кран на стадиона за Каварна Рок Фест 2010

Pinterest LinkedIn +

Кран за бънджи скокове с височина петдесет метра ще бъде разположен на стадион "Калиакра" по време на тридневния Каварна Рок Фест 2010 от 23 до 25 юли.

Съоръжението ще бъде на разположение на феновете след отварянето на входа на стадиона, като всеки желаещ ще може да го ползва не само преди, но и по време на самите концерти.

Феновете на татуировките пък ще могат да се възползват от услугите на специално тату-студио от веригата "На тъмно". В непосредствена близост до стадиона ще бъде обособено и пейнтбол игрище, което ще бъде отворено през целия ден.

В момента тече трескава подготовка по организацията на фестивала в Каварна, разкриха организаторите от Loud Concerts и Община Каварна.


Voivod

Любопитно е, че членовете на Voivod са поискали възможно най-големите бусове, с които да бъдат посрещнати у нас, защото както те сами се определят, са "доста високи и големи хора". Музикантите от Accept и Destruction по всяка вероятност пък ще пристигнат на Черноморието дни преди началото на Каварна Рок Фест 2010.

Голямата звезда на фестивала тази година - финландската метъл кралица - Таря Турунен (Тarja Turunen), е най-капризна в изискванията си до момента. Певицата държи да ползва луксозни автомобили, да опита изтънчени ястия и да разполага с няколко гримьорни и гардеробни.


Таря Турунен Снимка: Avtora.com

В програмата на Каварна Рок Фест 2010 участват общо 13 банди и изпълнители. На 23 юли ще видим Таря Турунен, Доро Пеш (Doro Pesch), Epica и Leaves’ Eyes, подкрепени от Atrocity. На 24 юли стадионът ще се разтресе от Kreator, Sodom и Destruction, а преди тях на сцената ще стъпят Korpiklaani. Във финалната вечер, 25 юли, ще посрещнем Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.

Билетите за Каварна Рок Фест 2010 са в продажба, а цената им е както следва: еднодневен билет - 40 лв. и тридневен билет - 90 лв. Местата, на които могат да бъдат закупени, са в мрежата на Ticketstream, Eventim и в Билетен център в НДК.

Купи еднодневен билет за 23 юли>>
Купи еднодневен билет за 24 юли>>
Купи еднодневен билет за 25 юли>>
Купи тридневен билет>>


Сподели.