800-кубикова красавица е родната "Мис Силикон 2010"

Pinterest LinkedIn +

22-годишната Гергана Райчевска грабна титлата "Мис Силикон" за 2010 година.

Въпреки конкуренцията на още 11 надарени от хирургичното развитие и ощетени от природата дами, тя излезе с "едни гърди" напред, но пък за сметка на това какви...

Бюстът на Гери с внушителните 800 кубика силиконови импланти, разположени в обиколка от 110 сантиметра, успя да впечатли цялото жури на конкурса, което бе единодушно в оценката си за първото място.

Короната на победителката връчи миналогодишната миска - Йоана Христова, която вече дефилира в Playboy, така че очакваме и бюстът на Райчевска скоро да превземе корицата на еротичното издание.

Иначе Гергана е на 22 години, готви се да учи икономика в УНСС, но не зарязва и шоу изявите. През миналата година тя спечели още едно отличие - "Модел на България", след което стартира и чести изяви в клипове на различни попфолк изпълнители.

Организатор на "Мис Силикон" пък е бившата "Мисис България" Мариана Маринова, която наскоро ви показахме в шокираща сесия за родния Penthouse, а самият конкурс се проведе в популярно заведение в Слънчев бряг. На печелившите честито, другите да тичат в клиниката и догодина пак...

Сподели.