Български звезди влизат във Формула 1

Pinterest LinkedIn +

Родни светски личности записаха участие във Формула 1 след като се включиха в състезание с оригинални симулатори на ING Renault F1. Освен тръпката от виртуалната надпревара, гостите на коктейла имаха възможност да се полюбуват отблизо и на истински болид от Формула 1.

Репликата на R 28, участващ в Шампионата на Формула 1 през сезон 2008 г. беше официално представена пред отбрани VIP гости в боксът на ING Renault F1 в сърцето на София.

Сред популярните имена от българския шоубизнес бяха Галя от “Каризма”, медийната звезда Диана Любенова, режисьора Камен Донев, екс-вокала на “Кафе” Орлин, актьора Христо Мутафчиев и други. Водещ на събитието беше известния в българския ефир коментатор на Формула 1 Момчил Манчев.


Христо Мутафчиев с "най-добро време на пистата" за ING Renault

Това е втора поредна година когато в България пристига истински болид от Формула 1. Като основен спонсор на отбора ING Renault F1, финансовата група ING допринася за емоцията на българските почитатели на този спорт с организирането на редица инициативи сквързани с Шампионата. Боксът на болида, разположен пред Телефонната палата (на ул. Гурко 4), ще остане в София от 17 до 22 април.


Галя от "Каризма" в ролята на "пилот от F1"

След представянето си в София, колата на ING Renault F1 ще направи първата по рода си обиколка и в страната. Болидът и симулаторите последователно ще бъдат изложени в Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Стара Загора и Пловдив.  Всички любители и почитатели на Формула 1 ще могат безплатно да изпробват симулаторите и да видят болида на отбора ING Renault F1.

Наред с това всички желаещи ще могат да се включат и в лотария с награди от отбора ING Renault F1. Във всеки град ще бъде издигната специална ING брендирана шатра, в която ще бъдат разположени колата и симулаторите. Работното й време ще бъде от 10 до 20 часа през седмицата и от 10 до 21 часа през уикендите. 

Турнето на болида ING Renault F1 в България:

София - 17- 22 април (пред Телефонната палата на ул. "Гурко" 4)
Бургас – 24 - 29 април  (на централния площад)
Варна – 1 - 5 май (в Морската градина)
Русе - 7-11 май  (на централния площад)
Велико Търново – 13 -17 май  (на централния площад)

Сподели.