Български фенове ще се срещат с Браян Адамс

Pinterest LinkedIn +

Осем от най-запалените български почитатели на Браян Адамс ще се срещнат със суперзвездата непосредствено преди концерта му в София. Конкурсът за кандидати за срещата въри по радио FM+, а щастливците ще получат VIP пропуски, като по време на срещата ще получат автограф лично от рокаджията, увериха организаторите на концерта Жокер Медия.

Междувременно стана ясно, че в момента тече миниконкурс за подгряваща група от българска страна, в който 16 групи и артисти се борят за тази възможност.

Браян Адамс идва у нас на 29-ти ноември, за да изнесе финалния концерт от европейското си турне. Концертът ще се състои в столичния Зимен дворец на спорта. Звездата пристига в България от Белград късно вечерта на 28-ми ноември заедно с целия си антураж и три тира с техника.

Билети на специалната цена от 50 лева могат да бъдат закупени  до 13 ноември от местата за продажба на билети на Ticketstream. Електронни билети от Интернет, които могат да се разпечатат на обикновен принтер, могат да се закупят тук.

От другата седмица билетите за шоуто ще бъдат по 60 лв, а в деня на концерта - по 70 лв.

Билети могат да бъда закупени и на касите на НДК, Зимния дворец на спорта, билетен център "New Express", бензиностанции "Петрол" и в eventim.bg.

Сподели.