Българката Елена Коларова има шанс да открие Седмицата на модата в Ню Йорк

Pinterest LinkedIn +

Българката Елена Коларова, която от години живее в САЩ и е сред елитните модели в страната, има големи шансове да открие предстоящата Седмица на модата в Ню Йорк. Коларова е сред трите финалистки на летния конкурс, в който участват модели от цял свят.

Победителката ще открие ревюто на продуцента и дизайнер Андрес Акино на ежегодния Summer 2013 Couture Fashion Week Model Contest през септември.

"За да гласувате за своята фаворитка, харесайте нейната снимка. Победителката ще открие модното шоу на Андрес Акино с колекцията Légende de la Belle на 7 септември", написа Акино в своя Facebook профил, където е обявено, че конкурсът ще приключи на 4 септември 2013 г.

"Моля да ме подкрепите в конкурса за Top Model of Couture Fashion Week in NYC. Победителят ще открие най-голямото модно шоу! Всичко, което трябва да направите, е да кликнете и да отворите снимката, да натиснете Like и да споделите с ваши приятели", призова 23-годишната българка, която е родом от Червен бряг.

В момента тя е на второ място според статистиката на харесванията. Освен че още от тийнейджър се изявява като модел, Елена Коларова е завършила морска биология и работи и като научен сътрудник в лаборатория за синтезиране на ДНК и РНК.

Сподели.