"България търси талант" се завръща по bTV, Алекс Раева и Мария Игнатова отново водят шоуто

Pinterest LinkedIn +

Реалити форматът "България търси талант" се завръща с втори сезон в ефира на bTV през пролетта на 2012 година. Предаването ще предложи много забавление и позитивни емоции на зрителите, съобщават от телевизията, а водещи на шоуто отново ще бъдат Александра Раева и Мария Игнатова.

Предварителните кастинги започват на 10 декември в Плевен (хотел "Балкан"), на 12 и 13 декември във Варна (хотел "Аква"), на 15 и 16 декември в Бургас (хотел "Аква"), на 17 и 18 декември в Пловдив и на 20, 21, 22 и 23 декември в София.

За участие в шоуто могат да се запишат хора на всякаква възраст и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, с талант или просто с желание за изява, изпълнители на традиционни и нетрадиционни изкуства, с уникални, интересни или необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, но и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене... всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите.

Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група. Предварителното записване за кастингите не е задължително, но желаещите могат да изпратят информация за себе си на talant@btv.bg.

Шоуто "България търси талант" е по лиценз за FremantleMedia и техния формат Britain's Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят, освен България. Продуцент на "България търси талант" е bTV, а изпълнителен продуцент – "Глобал филмс".

Победител в първия сезон на "България търси талант" през пролетта на 2010 година стана певицата Богдана Петрова. След като в края на месец май спечели голямата награда в шоуто, Богдана Петрова издаде и своя дебютен самостоятелен сингъл - песента "Всеки от нас", която е по музика на Теди Кацарова и текст на Гери Турийска. Специално участие в записите на парчето, както и във видеоклипа към него взима Mайкъл Флеминг от група Tri O Five.


Сподели.