Приключиха предварителните кастинги на "България търси талант", вторият сезон стартира скоро по bTV

Pinterest LinkedIn +

Близо 400 души у нас демонстрираха желание да представят пред публика своите неповторими номера и нестандартни умения в предварителните кастинги на втория сезон на популярното реалити шоу "България търси талант".

Близо месец екипът и журито на предаването се забавляваха искрено на сцената с различните таланти, предизвикали у тях много смях и сълзи с опитите за рекорди по време на представянето си, сбъднатите и разбитите си мечти и високи амбиции.

Любопитното е, че през изминалите четири седмици публиката в студиото се превърна в четвъртия член на журито. По време на кастингите, хората в залата аплодираха бурно или отхвърляха различните номера, опитвайки се да повлияят на оценката на Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син.

В тяхна подкрепа в някои от снимачните дни се оказаха и трима популярни българи. Пръв на "горещия стол" седна една от най-големите звезди на цирковия манеж Енчо Керязов. След това същото сториха и Калин Сърменов, по-познат като Милото от "Седем часа разлика", както и колежката му Ваня Цветкова.

Иначе разнообразието от таланти се оказа твърде голямо, като сред тях имаше представители на всякаква възраст. Така най-младият участник се оказа на 6 години, а най-старият – на 86 г.

От bTV все още не са заявили кога точно ще стартира официално излъчването на новия сезон на "България търси талант", чиито водещи отново са добре познатите ни Мария Игнатова и Алекс Раева, но се очаква това да стане най-късно в началото на март. 


Сподели.