Балет и насилие - Мадона вдигна завесата над тайния си проект със Стивън Клайн (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След като преди няколко месеца в интернет се появи загадъчен трейлър, маркиран с хаштаг и озаглавен #SecretProject, поп кралицата Мадона пусна в YouTube нов тийзър клип, свързан с актуалната й колаборация с прочутия моден фотограф Стивън Клайн.

Въпреки че показва повече от първото видео, едноминутният черно-бял филм едва загатва за проекта, върху който в момента работи 54-годишната звезда. Клипът впечатлява с декадентска визия и насилие, а действието се развива в мрачни затворнически килии.

На фона на брутални жестокости и сред безжизнени тела танцува пластичен балетист по оскъдно бельо. Самата Мадона участва едновременно и като насилник (застрелвайки от упор в главата мъж), и като жертва. В края на клипа няколко мъже влачат Материалното момиче по мрачните коридори на затвора.

Съдейки по резултатите от предишни партньорства на Клайн и Мадона, по всяка вероятност зад загадъчния #SecretProject се крие концертно DVD от последното турне на певицата Madonna: The MDNA Tour.

Модният фотограф, работещ с утвърдени лайфстайл издания като Paris Vogue, i-D, Numéro, W, Arena, създаде визуализации за предишните й турнета Re-Invention, Celebration и Sticky & Sweet.

Освен това е автор и на визуалната инсталация X-STaTIC PRO=CeSS (наречена така на песен от албума American Life на Мадона), която включва кадри, заснети за W Magazine, и 7 видео сегмента.


Сподели.