Azealia Banks засипа с обиди Лили Алън и семейството ѝ

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп изпълнителката Azealia Banks засипа с обиди британската певица Лили Купър (Lily Cooper), доскоро известна като Лили Алън (Lily Allen). Войната между двете се разрази в Twitter и бе започнатa от американската рапърка.

През април 2012 г. Лили написа следното съобщение: "Всички вие ми завиждате, защото аз съм тоооооолкова прекрасна и имам красиво лице".

На 11 юли 2013 година Azealia Banks отвръща на този пост с: "Много зле... Тaя не може да говори. Не можеше, когато я срещнах за пръв път, тя беше друсана с кокаин. Не и с този грозен съпруг, който има. Той прилича на палец".

Лили Купър не остана длъжна на рапърката и на свой терен написа: "Въобще не мисля да ѝ отговарям, но ако тя иска говори за това кой е зле, сигурна съм, че продажбите на записите ѝ я задоволяват. Чудо с един хит."

Последният пост засега е от Azealia Banks, която раздразнено написа в Twitter: "Голям смях, може да съм чудо за един ден, но пък твоите деца са грозни и освен това си пристрастена към кокаина. Така че млъквааай!"

Сподели.