Axl проговори на феновете, но не и на медиите

Pinterest LinkedIn +

След като се покри около промоцията на албума си, Аксел Роуз (Axl Rose) реши да проговори, но директно с феновете си, а не с медиите.

Малко по-рано, Аксел влезе в официалния Guns N Roses форум, където почати с фенове. Първите от тях не повярваха, че това е фронтменът на бандата и бяха наречени "little cunts" в типичен за Аксел стил.

В чата стана ясно, ча Аксел няма нищо против Kanye West, който го изпревари в Billboard album top 200:

"Срещнах се с Kanye на наградите на Версаче. Той беше доста любезен. Аз харесвам парчето му Gold Digger и му го казах... Преди да тръгнат албумите ни на пазара му пратих съобщение, че глупостите в медиите нямат нищо общо с нас и му пожелах най-доброто."

Тъй като имаше огромен наплив, Аксел реши да задава тема и феновете да задават въпроси по нея. Първата тема бе: Спорът около името Guns N Roses.

В резултат на въпросите Аксел отговори с писмо с дължина 4500 думи.

"Аз буквално съм последният оцелял. Без да се хваля или гордея от това. Това беше един ши*ан кошмар, но аз не напуснах Гънс и не съм принудил никой да го прави", споделя Аксел. "Работих здраво тогава, когато Слаш каза, че не му пука".

"Не съм направил солов албум. Мой солов албум би бил много по-различен и по-инструментален. Създадох този запис (Chinese Democracy) с единствените хора, които се опитаха и искаха да ми помогнат да го направя... Тези песни са подбрани от всички, които участваха вътре."

Целият текст на регистрирания във форума като Dexter - Аксел, можете да прочетете от самия източник.

Скоро се очаква Аксел да изкаже мнение и по други въпроси. Между другото, той обеща видеото към следващия сингъл "Better" да излезе другата седмица.

Сподели.