3000 чаши шампанско очакват феновете на Sven Vath

Pinterest LinkedIn +

Общо 3000 чаши шампанско ще очакват клъбърите на входа на столичната зала "Универсиада" на 6 март. Причина за това е партито на легендата Свен Ват (Sven Vath), което съвпада с рождения ден на диджей Стивън от Метрополис.

"Какво по-хубаво от това да поканиш за рождения си ден един от най-добрите диджеи в света и да го споделиш с приятелите си", коментира Стивън.

Междувременно, организаторите на събитието от Метрополис подготвят специална визия за гостуването на Свен Ват, която ще бъде в стил 80-те години.


Свен Ват е готов да се срещне очи в очи с феновете на техното у нас.

В залата ще бъде инсталирана диско топка с диаметър 2 метра, над 40 осветителни тела, както и специален светещ дансинг.

Визитата на Свен Ват на 6 март е в рамките на актуалното турне на музиканта, озаглавено "The Sound Of The Ninth Season".

Електронни билети за партитo на Свен Вет могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.