Axel Rudi Pell пие ракия на Черно море

Pinterest LinkedIn +

Немският китарист Аксел Руди Пел (Axel Rudi Pell) и неговата група, която утре, 20 август, ще свири пред българска публика в Каварна, вече са в България, научи Avtora.com. Музикантът отдъхва на Златни пясъци и се любува на морето, слънцето и българската ракия.

Аксел и групата му, заедно със сънародниците си Masterplan, са хедлайнери на концерт, организиран от община Каварна и K&K Cinema. На тази дата първоначално се очакваше да забият Scorpions, но тяхното участие беше изместено за 6 септември. Заради рокадата на концертите и възникналото неудобство, организаторите предоставиха за утре - достъп без билети.

По стечение на обстоятелствата, поради визитата на още една голяма група - Gamma Ray, в Каварна на 27 август, на наша територия в рамките на една седмица ще се озове почти цялата група Helloween, макар и не в актуалния си състав. Обяснението е просто - в състава на GammaRay лидер е Кай Хансен (Kai Hansen) - бивш член на Helloween.

Самите Helloween, както Avtora.com съобщи,  ще изнесат концерт в актуалния си състав в България на 29 януари 2006 г. Той ще е част от голямото им световно турне, озаглавено The Legacy World Tour, в подкрепа на албума "Keeper Of The Seven Keys - The Legacy".

Сподели.