Авторът на Game of Thrones разкрива нови персонажи за четвърти сезон

Pinterest LinkedIn +

Авторът на хитовата фентъзи поредица A Song of Ice and Fire (Песен за огън и лед) - Джордж Р. Р. Мартин (George R. R. Martin) - разкри първите герои, които феновете на Game of Thrones (Игра на тронове) ще видят в предстоящия четвърти сезон.

На фен форум в Канзас, САЩ, Мартин е потвърдил, че новите серии ще бъдат базирани основно на втората половината от книгата Storm of Swords (Вихър от мечове) и ще представят някои нови за зрителите персонажи.

Един от най-интересните от тях вероятно е Оберин Мартел - принц на Дорн и брат на Доран Мартел и Елия Мартел, убита заедно със съпруга си Регар Таргариен във войната, започната от Робърт Баратеон и Едард Старк.

Друга влиятелна фигура, която ще се включи в интригите на Вестерос, е Мейс Тирел - баща на Марджъри и Лорас и син на Олена, кралицата на тръните.

Магнарят на Ден, дясна ръка на Манс Рейдър, е последният от тримата новообявени персонажи, които ще дебютират в Game of Thrones S04. Историята му вероятно ще бъде променена заради някои от събитията, станали в трети сезон, но засега няма информация в каква посока.

Джордж Р. Р. Мартин загатна и за търсенето на актриси за дъщерите на Оберин Мартел, като фокусът на сценаристите в момента е върху Елария Пясък - тяхната майка, която също ще направи дебюта си в четвърти сезон.

Сподели.