Avril Lavigne открадна вечерта на Justin Timberlake на наградите на MTV

Pinterest LinkedIn +

Поп певицата Аврил Лавин (Avril Lavigne) спечели два топ приза на церомонията по раздаването на наградите на MTV Европа в Мюнхен за сметка на колегата си Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake), който си тръгна с празни ръце.

23-годишната изпълнителка спечели награда за най-завладяваща песен за парчето "Girlfriend" и бе избрана за артист на 2007 г.

Джъстин Тимбърлейк, който триумфира на церемонията през 2006 г. и бе най-номинираната звезда за 2007 г., не успя да се пребори за нито една статуетка.

Британската певица Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) спечели наградата "Artists' Choice", но живото й изпълнение на парчето "Back to Black" не успя да разсее притесненията от проблемите й с алкохола и наркотиците.

Уайнхаус имаше проблеми с възпроизвеждането на текстта на песента, изпълнението и бе сковано и певицата трудно се задържаше стабилна на сцената.

Наградата за най-добър албум на 2007 г. спечели канадската изпълнителка Нели Фуртадо (Nelly Furtado) за "Loose".

Колежката й Риана (Rihanna) получи отличието "Ultimate Urban".

Други изпълнители, тръгнали си с награди MTV, са 30 Seconds To Mars за най-добра рок група, Linkin Park за най-добра група, Muse за хедлайнър, Tokio Hotel взеха наградата "Inter Act".

Наградата за видео на годината за второ поредна година бе връчена на D.A.N.C.E.

Групата Bedwetters взе статуетка за най-добра млада група на Европа.

Звездите от световната сцена, взели участие в церемонията по раздаването на наградите на MTV, бяха Foo Fighters, Аврил Лавин, Мика (Mika) и др.
Сподели.