ASUS обяви новите ZenBook 13/14/15 и ексклузивния ZenBook Edition 30

Pinterest LinkedIn +

ASUS представи най-новите лаптопи ZenBook 13 (UX334), ZenBook 14 (UX434) и ZenBook 15 (UX534), които вече разполагат с революционния ASUS ScreenPad 2.0. Също така беше обявен и ZenBook Edition 30 (UX334FL), луксозен лимитиран модел в перлено бяло, специално създаден да отбележи 30 годишнината на ASUS, който разполага с ръчно изработен капак с италианска изкуствена кожа.


Новият ScreenPad 2.0 се предлага във всички нови модели от серията ZenBook. Той подобрява традиционното изживяване, добавяйки интерактивен втори екран, който увеличава производителността за безкрайни възможности. Неговият интуитивен нов интерфейс, наподобяващ този на смартфон, улеснява управлението на задачите и позволява многозадачна работа.


Всички модели от серията разполагат с четиристранен NanoEdge безрамков дисплей, с до 95% съотношение на екрана към тялото, което им дава най-компактния отпечатък в съответния клас2.


Комбинацията от поризводителност и мобилност е отличителна черта на серията ZenBook, а новите модели разполагат с пълен набор от високопроизводителни компоненти, включително до 8-мо поколение Intel Core i7 четириядрени процесори, до Nvidia GeForce GTX 1650 Max-Q графика, 16 GB RAM, свръхбързи PCIe® SSD и гигабайтов клас Wi - Fi 5.


Интелигентният тъчпад еволюира


Обезпечен с новия софтуер ScreenXpert, ScreenPad 2.0 вече има още по-широк 5.65 инчов сензорен екран, който предлага много нови функции и предимства. Този интерактивен вторичен сензорен екран повишава производителността, като позволява по-ефективен работен процес. Той разполага и с набор от удобни помощни програми на ASUS за увеличаване на производителността: Сред тях са Quick Key за автоматизация на сложни клавиатурни последователности, ръкописен текст за по-естествено въвеждане на текст и цифров ключ за бързо въвеждане на данни. Обновеният интерфейс, наподобяващ смартфон, е по-интуитивен за по-лесна употреба. Външните разработчици могат също да използват ASUS API за оптимизиране на техния софтуер и потребителското изживяване със ScreenPad. Хардуерът вече е и по-енергоефективен от предишните модели, което позволява 2.5х по-дълъг живот на батерията, когато ScreenPad се използва.


Най-компактният дизайн в света


Новите ултралеки и ултрапреносими ZenBook модели могат да се похвалят с най-малкия отпечатък в техния клас1, което е възможно благодарение на безрамковите NanoEdge дисплеи. Тези впечатляващи 13.3 инчови, 14 инчови и 15.6 инчови дисплеи имат ултратънки рамки от четирите си страни, създавайки до 95% съотношение на екрана към тялото, което увеличава  площта на екрана в минималното физическо пространство.


Резултатът е просто спираща дъха визия, почти без рамки, която осигурява по-цялостно преживяване с по-малко визуално разсейване, което прави серията ZenBook идеалния избор за творческа работа или забавление в движение.


В допълнение към ултракомпактния дизайн от пръв поглед са видими и традиционният стил и елегантност на ZenBook: всички модели се отличават с емблематичния Zen-вдъхновен метален завършек върху капака. На лице е и избор от анодирани варианти на покритието в „кралско синьо“ и двете обогатени със златни капаци, с контрастна лента в златисто розово над клавиатурата за допълнително усещане за лукс. Дизайнът на шарнирите ASUS ErgoLift автоматично накланя клавиатурата за удобно изписване и спомага за охлаждането.


Максимална производителност


Новата серия ZenBook е създадена, за да осигури безгранична производителност в движение, с най-новото 8мо поколение Intel Core i7 процесори и редица бързи графични опции,включително видеокарта до NVIDIA® GeForce MX250 на ZenBook 13, 14 и Edition 30. ZenBook 15 е оборудван с високопроизводителната NVIDIA GeForce® GTX 1650.


Всички модели са оборудвани с PCIe® SSD и до 16 GB RAM, което прави ZenBook идеален за създаване на комплексни документи, извличане на данни, ретуширане на снимки, редактиране на видеоклипове или просто за игра. Новата серия ZenBook позволява на потребителите да правят повече и да го правят по-бързо.


Мобилните професионалисти се нуждаят от постоянна свързаност с възможно най-висока скорост. Всички нови модели ZenBook разполагат с Wi-Fi 5 (802.11ac) за свръхбързо сваляне на данни и плавен стрийминг с по-голям обхват и по-стабилна мрежова връзка от всякога. Освен това най-новата версия Bluetooth® 5.0 позволява на потребителите достъп до всички предимства на най-новите периферни устройства и аксесоари с ниска мощност.


Проектирана за постоянен мобилен начин на живот, новата серия ZenBook дава на потребителите свободата да работят цял ден с едно единствено зареждане на батерията – до впечатляващите 14 часа за ZenBook 13 и 14, и невероятните 17 часа за ZenBook 154.


ZenBook Edition 30


Лимитираното издание ASUS ZenBook Edition 30 е уникален начин да отпразнуваме 30 годишните иновации от ASUS. Базирано на наследството на ASUS, то е проектирано и с визия за бъдещето и включва най-доброто от майсторите - кожари, като знак за доверието на компанията. Един невероятен лаптоп, който бележи още един граничен камък в развитието на компанията към търсенето на невероятното.

През 2006 година ASUS създаде S6F Leather Collection, първият в света лаптоп, включващ панели от естествена кожа. ZenBook Edition 30 добавя футуристична визия към този класически вид, с капак, облечен в луксозна истинска италианска кожа в перлено бяло – ръчно изработен и ръчно зашит за перфектен външен вид. Анодираните ръбове и тапицерията в златисто розово, придружени от ексклузивното лого с 18 каратово розово златно покритие са впечатляващи допълнения, които придават луксозен вид на ZenBook Edition 30.

ZenBook Edition 30 е ексклузовно оборудван с пълен набор от висококачестневи аксесоари, включително перлено бяла мишка, кутия и пад с кожена визия и калъф от естествена кожа. Това е много специална колекция за много специален лаптоп.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.