"Aston Martin" представи специална Q версия на DBX

Pinterest LinkedIn +

"Aston Martin" представи специална Q версия на офроудъра си DBX. Моделът получава няколко новости в интериора и екстериора, които го отличават от останалите.

Q версиите на "Aston Martin" обикновено символизират най-специалните модификации. Моделът на DBX попада в серията Commission – по-достъпната от двете. Другата е Collection, където бройките са лимитирани.

DBX Q получава нов матов сив цвят, 22-цолови джанти и други екстри. Има и Collection опция с карбонови престилки в долната част на купето. Клиентите ще могат да поръчват и други допълнителни аксесоари за екстериора.

Има доста промени и в интериора. Черна кожа покрива почти всичко, а някои елементи са подчертани с алуминий.

Килимът е махнат в багажника и е заменен с голяма карбонова плоча. Тя има достатъчно сцепление, за да не се хлъзгат багажите. Карбонът доминира в интериора (на вратите, на централната конзола и др.). От "Aston Martin" казват, че това е карбон, изработен по сложна технология. Елементите съдържат 280 отделни слоя, които са положени на ръка. Всеки елемент е преминал 12 часа съхнене и 90 часа обработка.

От компанията не коментират цените на всичките допълнителни екстри, но подчертават, че това е само началото на Q версиите на DBX. През следващите месеци ще бъдат добавени много други опции и екстри, които клиентите ще могат да избират и комбинират.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.